IT tekniker för IT service och support

IT tekniker för it service och support

IT tekniker för IT service och support

Orcana expanderar i Stockholm och Mälardalen och vi vill att du är med i utvecklingen av vårt bolag. Tillsammans skapar vi framtidens hållbara arbetsplats där vi trivs, utvecklas, mår bra, har kul och skapar framgång tillsammans för oss och våra kunder.

Vi har uppdrag, är du den konsult vi söker?

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundservice och som är van vid att arbeta som IT-tekniker i en IT Servicedesk eller ute i fält. Du har minst ett års erfarenhet av IT support och du har en IT-teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har god kunskap om Windows och macOS och gillar att hjälpa användare och lösa IT-problem. Du har erfarenhet av att ta emot, hantera, återkoppla och avsluta ärenden och med en god service-anda ha kontakt med kunder.

Du delar vår passion att arbeta som konsult och vi lägger stor vikt vid social kompetens och personliga egenskaper så som god självkännedom, att du inger trygghet, är ansvarstagande och är van att koppla ihop händelser och förstå sammanhang. Resten pratar vi om när vi ses.

Hör av dig till oss så kan vi ses digitalt för att se om vi gillar varandra!

Om Orcana

Orcana hjälper företag och organisationer att öka lönsamheten och att skapa förutsättning där människor utvecklas och trivs att arbeta. Vårt uppdrag är att hjälpa företag och organisationer att lyckas och nå framgång för ett hållbart näringsliv genom att öka lönsamheten, sänka sjuktalen och att utveckla verksamheter och innovationer.

Orcana är ett konsultbolag som har fokus på hållbarhet och de tre 3 P:na. Profit, People och Planet. Vi coachar, rådgiver och utbildar ledare i världsklass som är redo att leda sig själva, sitt team och sin organisation in i framtiden.

[contact-form-7 id=”206301″]

Kontaktperson

Porträtt Monica Haldin VD Orcana AB

Monica Halldin

Telefon:
076-632 35 77

E-post:
monica@orcana.se

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE