Framgångsrik Teamledare

– Från att kämpa till att leda

Spar energi, vinn tid och ta rätt beslut. Orcana navigerar företag rätt när förändringens vindar blåser.

– Från att kämpa till att leda

Vad är det som gör att vissa teamledare till synes alltid lyckas bra med gruppen och leveransen, skapar ett bra klimat där trivseln är hög och problemen löser sig på ett bra sätt. Och vad är det som gör att andra teamledare kämpar varje vecka men aldrig når fram till ett framgångsrikt team.

Det här programmet ger dig svaren och verktygen för att gå från att vara en kämpande teamledare till att börja hantera teamledarrollen på ett framgångsrikt sätt som ger dig resultat och utväxling. Programmet resulterar i att du känner dig säker och blir framgångsrik.

”Skillnaden mellan de som kämpar i sin teamledarroll och de som är framgångsrika teamledare är perspektiven och verktygen man använder för att leda och lyckas istället för att kämpa, ducka och hoppas på att det går bra.”

– Monica Halldin

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du fick en stadig plattform för ditt ledarskap och lärde dig att leda människor så att ni lyckas prestera tio procent över er förmåga. Eller tjugo procent över er förmåga? Det vi vet är att du och ditt team har förmågor som ni själva inte vet om idag. Förmågor som du som ledare kan engagera hela teamet med som får er att vara mer engagerade, mer motiverade och fokusera på tydliga mål, övervinna problem och öka er effektivitet.

”Nu ser jag skillnaden på en bra chef och en mindre bra chef och vet hur jag ska agera för att lyckas.”

– Henrik, chef inom IT

Vi kommer att visa dig:

  1. Hur du får teamet att lyssna på dig som ledare
  2. Hur du får teamet att arbeta tillsammans mot mål
  3. Hur du skapar en laganda som gör att ni når nya önskade resultat utan att du behöver kämpa
  4. Hur du skapar motivation och engagemang
  5. Hur du på bästa sätt hanterar konflikter och utmanande frågor i ditt team
  6. Hur du hanterar framgång och misslyckanden
  7. Hur du hanterar teamledarrollen och fortfarande ha kvar dina kollegor
  8. Hur du skiftar fokus från att kämpa dig igenom arbetsveckan till att leda med framgång utan att kämpa i uppförsbacke

Kostnad

22 000 kr fyra utbildningsdagar fördelat vid två tillfällen á två dagar vardera.

Pris är exklusive moms.

I utbildningen ingår också:
Aktivitetsplan med uppföljning samt 
verktyg och stöd, när du kommer hem.

För dig:
Framgångsrik teamledarprogrammet är en utbildning för dig som jobbar som teamledare i alla typer av organisationer. Det passar dig som utvecklas som teamledare och skapa framgång.

Utbildare är Monica Halldin
Monica har över tjugofem års erfarenhet av hur man skapar framgångsrika team som ger resultat med ett bra klimat där trivseln är hög. Hon har inspirerat och väglett tusentals människor, både som ledare och chef, ledarcoach, i kunduppdrag och genom sina ledarutbildningar samt föreläsningar. 
Monica har en gedigen erfarenhet och kunskap, om ledarskap, som chef, ledare och VD och har skapat många framgångssagor i olika verksamheter inom olika branscher. Hon har dessutom haft många uppdrag som interim chef, förändringsledare och uppdragsledare. Hon har ansvarat för inspirationsdagar för ledarskap, utbildat chefer och varit utbildare på affärshögskolan.

Vi ser fram emot att träffa dig på utbildningen

Framgångsrik teamledare – i två steg med diplomering.

Steg två presenteras under hösten 2020.

Utbildningen kommer att vara fullspäckad med grupparbeten, föreläsning och övningar för dig som teamledare. Mer information om utbildningen får du i inbjudan.

Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Övernattning ingår ej, bokas separat. Erbjudande finns från Elite Carolina Tower om 15 % rabatt på rumspriset. Du är självklart fri att välja annat boende.

Framgångsrik teamledare
Steg 1

10–11 september, 8-9 oktober 2020

Torsdag 10/9 kl 09:30-17:30
Fredag 11/9 kl 08:30-16:30

Torsdag 8/10 kl 09:30-17:30
Fredag 9/10 kl 08:30-16:30

Var:

Elite Carolina Tower Hotel, Stockholm

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE