Projekt- och förändringsledare

Projekt- och förändringsledare

Projekt- och förändringsledare

Orcana utvecklas i Stockholm och Mälardalen och vi vill att du är med i utvecklingen av vårt bolag. Tillsammans skapar vi framtidens hållbara arbetsplats där vi trivs, utvecklas, mår bra, har kul och skapar framgång tillsammans för oss och våra kunder.

Vi har uppdrag, är du den konsult vi söker?

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundservice och som är van i konsultrollen. Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt och förändringsarbete som innefattar både verksamhet och IT. Du är van att verka i både traditionella och agila miljöer.

Vi delar passion att arbeta i konsult-rollen och du har flerårig erfarenhet av att leda program eller projekt och förändringsarbete, kanske har du även erfarenhet av att processleda verksamhetsförändringar och IT.

Ditt ledarskap är det många som talar gott om och dina tidigare kollegor och uppdragsgivare kan varmt rekommendera dig.

Har du någon certifiering inom projekt- eller förändringsområdet kommer vi att gilla det. Att du har kunskap om en eller flera projekt-/förändringsmodeller ser vi som en fördel.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personliga egenskaper så som god självkännedom, att du inger trygghet, är ansvarstagande och är van att koppla ihop händelser och förstå sammanhang. Resten pratar vi om när vi ses.

Hör av dig till oss så kan vi ses digitalt för att se om vi gillar varandra!

Om Orcana

Orcana hjälper företag och organisationer att öka lönsamheten och att skapa förutsättning där människor utvecklas och trivs att arbeta. Vårt uppdrag är att hjälpa företag och organisationer att lyckas och nå framgång för ett hållbart näringsliv genom att öka lönsamheten, sänka sjuktalen och att utveckla verksamheter och innovationer.

Orcana är ett konsultbolag som har fokus på hållbarhet och de tre 3 P:na. Profit, People och Planet. Vi coachar, rådgiver och utbildar ledare i världsklass som är redo att leda sig själva, sitt team och sin organisation in i framtiden.

  Intresseanmälan

  Orcanas Integritetspolicy
  Orcanas Hållsbarthetspolicy

  Kontaktperson

  Porträtt Monica Haldin VD Orcana AB

  Monica Halldin

  Telefon:
  076-632 35 77

  E-post:
  monica@orcana.se

  NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE