Engagerade medarbetare och hållbar styrning

– Från att kämpa till att leda

Spar energi, vinn tid och ta rätt beslut. Orcana navigerar företag rätt när förändringens vindar blåser.

Bli en ypperlig ledare för dina medarbetare

Statistiken pekar idag på att ca 16 procent av medarbetarna trivs på jobbet och mer än 11 procent trivs väldigt dåligt och kanske rent av motarbetar. Den resterande delen medarbetare går till jobbet för att de måste. Vill du öka de 11 procenten och skapa fler engagerade medarbetare hos dig i din verksamhet?

Vad är det som gör att vissa chefer till synes alltid lyckas bra med gruppen och leveransen, skapar ett bra klimat där trivseln är hög och problemen löser sig på ett bra sätt. Och vad är det som gör att andra chefer kämpar varje vecka men aldrig når fram till ett framgångsrikt team.

Detta program ger dig svaren och verktygen för att gå till flera engagerade och motiverade medarbetare i din verksamhet. Programmet resulterar i att du skapar engagemang och motivation samt leder mot mål.

”Skillnaden mellan de som kämpar i sin chefsroll och de som är framgångsrika chefer och ledare, är perspektiven och verktygen man använder för att leda och lyckas istället för att kämpa, ducka och hoppas på att det går bra.”

– Monica Halldin

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du ökade andelen engagerade medarbetare med tio procent? Eller femton procent? Det vi vet är att du och dina medarbetare har förmågor som ni själva inte vet om idag. Förmågor som du som ledare kan engagera hela teamet med som får er att vara mer engagerade, mer motiverade och fokusera på tydliga mål, övervinna problem och öka er effektivitet.

“Jag behövde verkligen den här tiden och kunskapen för att kunna fullfölja och utveckla mitt ledarskap och skapa fler engagerade medarbetare”

– Lisa, Chef på konsultbolag

Vi kommer att visa dig:

  1. Hur du tar dig till ditt önskade läge
  2. Hur du leder mot tydliga mål
  3. Hur du når fram i förändringskommunikation
  4. Hur du skapar en laganda som gör att ni når nya önskade resultat utan att du behöver kämpa
  5. Hur du skapar motivation och engagemang
  6. Hur du kan styra din verksamhet på ett engagerande och motiverande sätt
  7. Hur du på ett ypperligt sätt kan delegera och följa upp
  8. Hur du hanterar framgångar och misslyckanden
  9. Hur du tar dig till nästa nivå i ditt ledarskap

Kostnad

37 000 kr fyra utbildningsdagar fördelat vid två tillfällen á två dagar vardera.

Pris är exklusive moms.

I utbildningen ingår också:
Aktivitetsplan med uppföljning samt 
verktyg och stöd, när du kommer hem.

För dig:

Programmet är för dig som  arbetar som chef eller ledare. Det passar dig som vill utveckla ditt ledarskap för att få fler engagerade medarbetare och skapa framgång.

Utbildare är Monica Halldin
Monica har över tjugofem års erfarenhet av hur man skapar framgångsrika team som ger resultat med ett bra klimat där trivseln är hög. Hon har inspirerat och väglett tusentals människor, både som ledare och chef, ledarcoach, i kunduppdrag och genom sina ledarutbildningar samt föreläsningar. 
Monica har en gedigen erfarenhet och kunskap, om ledarskap, som chef, ledare och VD och har skapat många framgångssagor i olika verksamheter inom olika branscher. Hon har dessutom haft många uppdrag som interim chef, förändringsledare och uppdragsledare. Hon har ansvarat för inspirationsdagar för ledarskap, utbildat chefer och varit utbildare på affärshögskolan.

Vi ser fram emot att träffa dig på utbildningen

Engagerade medarbetare och hållbar styrning.

Utbildningen kommer att vara fullspäckad med grupparbeten, föreläsning och övningar. Mer information om utbildningen får du med inbjudan.

Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Övernattning ingår ej, bokas separat. Erbjudande finns från Elite Carolina Tower om 15 % rabatt på rumspriset. Du är självklart fri att välja annat boende.

Engagerade medarbetare och hållbar styrning
Steg 1

7–8 maj, 11-12 juni 2020

Torsdag 7/5 kl 09:30-17:30
Fredag 8/5 kl 08:30-16:30

Torsdag 11/6 kl 09:30-17:30
Fredag 12/6 kl 08:30-16:30

Var:
Elite Carolina Tower Hotel, Stockholm

Engagerade medarbetare och hållbar styrning
Steg 1

17–18 september, 22-23 oktober 2020

Torsdag 17/9 kl 09:30-17:30
Fredag 18/9 kl 08:30-16:30

Torsdag 22/10 kl 09:30-17:30
Fredag 23/10 kl 08:30-16:30

Var:
Elite Carolina Tower Hotel, Stockholm

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE