Växla upp ditt ledarskap 

-Från att kämpa till att leda med framgång

Växla upp ditt ledarskap 

-Från att kämpa till att leda med framgång

– Från att kämpa till att leda framgångsrikt

Vad är det som gör att vissa chefer lyckas bra med sin chefsroll och sitt ledarskap att andra kämpar varje dag men aldrig når fram? Vad är det som skapar engagemang, motivation, får medarbetarna att steppa upp till nästa nivå? För det är ju receptet för framgång.

Det här programmet ger dig svaren och verktygen för att bli en inspirerande ledare ger dig utväxlingen och resultaten. Du känner dig säker i din roll och och kan leverera framgångsrikt i din verksamhet.

”Skillnaden mellan de som kämpar i sin chefsroll och de som är framgångsrika ledare, är perspektiven och verktygen man använder för att leda och lyckas istället för att kämpa, ducka och hoppas på att det går bra.”

– Monica Halldin

Hur mycket skulle det vara värt för dig och din organisation om du fick en stadig bas i din roll som chef och i ditt ledarskap. Vad skulle det vara värt om du lärde dig att leda människor så att ni lyckas prestera tio procent över er förmåga. Eller tjugo procent över er förmåga? Det vi vet är att du och dina medarbetare har förmågor som ni själva inte vet om idag. Förmågor som du som chef och ledare kan engagera dina medarbetare med som får er att trivas bättre, fokusera på tydliga mål, övervinna problem och öka er effektivitet.

”Nu ser jag skillnaden på en bra chef och en mindre bra chef och vet hur jag ska agera för att lyckas.”

– Henrik, chef inom IT

Vi kommer att visa dig:

 1. Hur du kan utveckla ditt självledarskap
 2. Hur du sätter tydliga mål och kommunicerar dem
 3. Hur du kommunicerar och leder i förändring
 4. Hur du uppmuntrar och ger feedback
 5. Hur du hanterar det svåra samtalet
 6. Hur du på bästa sätt hanterar konflikter och utmanande frågor i din verksamhet
 7. Hur du skapar en laganda som gör att ni når nya önskade resultat utan att du behöver kämpa
 8. Hur du skapar motivation och engagemang
 9. Hur du hanterar framgångar och misslyckanden
 10. Hur du hanterar värderingar och er verksamhetskultur
 11. Hur du skiftar fokus från att kämpa dig igenom arbetsveckan till att leda

Utbildningen kommer att vara fullspäckad med grupparbeten, föreläsning och övningar. Mer information om utbildningen får du i inbjudan.

Förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch ingår. Övernattning ingår ej, bokas separat.

Vi ser fram emot att träffa dig på utbildningen

Utbildare är Monica Halldin

Hon har inspirerat och väglett tusentals människor både som ledare och chef, ledarcoach, i kunduppdrag och genom sina ledarutbildningar samt föreläsningar. 
Monica har en gedigen erfarenhet och kunskap (kanske inom?) om ledarskap, som chef, ledare och VD och har skapat många framgångssagor i olika verksamheter inom olika branscher. Hon har dessutom haft många uppdrag som interimschef, förändringsledare och uppdragsledare. Hon har ansvarat för inspirationsdagar inom ledarskap, utbildat chefer och varit utbildare på Affärshögskolan.

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE