NAMN PÅ TJÄNST

NAMN PÅ TJÄNST

Är du en Orcanare? Vi är nämligen ett härligt gäng som vill bli fler i Stockholm och Mälardalen. Tillsammans bygger vi framtidens hållbara arbetsplats där vi utvecklas, mår bra, har kul och skapar framgång för oss och våra kunder. 

VI HAR UPPDRAG, ÄR DU DEN KONSULT VI SÖKER? 

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för kundservice och som är van i konsultrollen. Du har flerårig erfarenhet av att leda projekt och förändringsarbete som innefattar både verksamhet och IT. Du är van att verka i både traditionella och agila miljöer. 

Vi delar passion att arbeta i konsult-rollen och du har flerårig erfarenhet av att leda program eller projekt och förändringsarbete, kanske har du även erfarenhet av att processleda verksamhetsförändringar, affärsutveckling och IT.  

Ditt ledarskap är det många som talar gott om och dina tidigare kollegor och uppdragsgivare kan varmt rekommendera dig. 

Har du någon certifiering inom projekt- eller förändringsområdet kommer vi att gilla det. Att du har kunskap om en eller flera projekt-/förändringsmodeller ser vi som en fördel. 

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personliga egenskaper så som god självkännedom, att du inger trygghet, är ansvarstagande och är van att koppla ihop händelser och förstå sammanhang. Resten pratar vi om när vi ses. 

Hör av dig till oss så kan vi ses digitalt för att se om vi gillar varandra! 

OM ORCANA 

Orcana är ett företag i framkant som utgår från de fyra P:na där det tillagda ”Passion” är ingrediensen som verkligen gör skillnad, då engagerade medarbetare som trivs skapar lönsamhet. Orcana får organisationer att frodas genom att 

  • Hitta rätt riktning och sätta tydliga mål utifrån genomlysning av organisationen  
  • Coacha för starkt ledarskap och engagerade team 
  • Lotsa organisationer genom alla kontaktytor mot kund 
  • Tillhandahålla spetskompetens för att driva förändring  

Orcana hjälper företag att tryggt möta framtiden med ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet. 

[contact-form-7 id=”206282″]

Kontaktperson

Porträtt Monica Haldin VD Orcana AB

Monica Halldin

Telefon:
0704-000 234

E-post:
monica@orcana.se

NÅGRA AV VÅRA UPPDRAGSGIVARE